Wie vormen jouw innerlijke Dream Team? Leer je authentieke zelf kennen

Bijna vanaf het moment dat we worden geboren, is iemand anders ons aan het helpen om te worden wie we zijn. In eerste instantie leren onze ouders ons vooral over de wereld. Als we dan een paar jaar ouder worden, zijn er alle invloeden van school op ons zich ontwikkelende gevoel van eigenwaarde; van onze leraren tot onze leeftijdsgenoten.

Het leven is druk en sinds de komst van internet zijn we meer dan ooit met elkaar verbonden. Geen wonder dat we het steeds moeilijker vinden om echt te weten wie we werkelijk, authentiek in onze kern zijn – er is zoveel meer dat ons beïnvloedt! 

Heb je ooit rustig alleen gezeten en je afgevraagd wie je bent?

Misschien heb je het geprobeerd, maar toen raakte je gefrustreerd en zocht Google naar iets als: “Hoe kom ik erachter wie ik werkelijk ben?”

Het klinkt als een grap, maar het kan voor velen van ons de realiteit zijn. We zijn tegenwoordig zo afhankelijk van technologie dat we bijna alles zoeken naar Google of ‘Ask Alexa’.

Ik verzoek u dringend uw apparaten af ​​en toe neer te leggen en weer de gewoonte aan te nemen om meer op uzelf te vertrouwen. Je brein is de beste supercomputer die je maar kunt hebben – en niemand kent je beter dan jijzelf – nee, zelfs Alexa of Siri niet!

Als je jezelf beter wilt leren kennen en jezelf echt wilt begrijpen om betere beslissingen te nemen en meer vervullende paden in je leven te kiezen, dan zou ik het geweldig vinden als je je archetypen leert kennen.

Archetypen zijn de spiegel van de ziel. Door je archetypen te verbinden en te verkennen, ontdek je je (verborgen) talenten, je missie in het leven en vooral: je ware zelf.

Want je hebt, net als iedereen, een unieke set archetypen om je heen. Je zou ze je eigen innerlijke droomteam kunnen noemen, want ze zijn je (verborgen) metgezellen op je reis. Archetypen zijn zowel een formaat (of sjabloon) als een potentieel, geworteld in het collectieve onbewuste en verbonden met je ziel.

Ze zullen je ondersteunen en ze kunnen je begeleiden in het leven.

 

Hoe je in contact komt met je innerlijke Dream Team

Je denkt misschien iets in de trant van: “Dat klinkt allemaal geweldig, maar hoe ontmoet ik een groep personages in mezelf? Als ze elementen van mijn identiteit zijn, hoe kan ik dan een gesprek met ze voeren? ”

Dit is een geweldige vraag. Het antwoord is verrassend eenvoudig! Je moet je fantasie gebruiken, zoals je vaak deed toen je een kind was.

Als volwassenen is dat verbeeldingsspiergeheugen er nog steeds – het is gewoon een beetje stijf door gebrek aan gebruik! Probeer het eens en wees voorzichtig met jezelf; Verwacht niet dat de Technicolor-dagdromen uit je kindertijd meteen bij je terugkomen, maar probeer toch een beetje licht in dat deel van je geest te laten vallen.

Met oefening kan het terugkomen, en dan kun je echt genieten van het luisteren naar alle elementen van je persoonlijkheid terwijl ze eindelijk hun zegje doen.

Omdat ze waarschijnlijk lange tijd zijn onderdrukt terwijl je het zo druk had met het maken van carrière voor jezelf in je volwassen leven, hebben je archetypen misschien heel wat te zeggen!

Het wordt voor iedereen een beetje anders

De ervaring om je archetypen door je verbeelding met je te laten praten, zal voor iedereen een beetje anders zijn, en dat is oké. Misschien zie je deze karakters in je geestesoog en hoor je ze tegen je praten, of je voelt misschien gewoon een trek in een bepaalde richting.

Het kan iets zijn dat meer aanvoelt als intuïtie, u begeleidt om een ​​oude hobby nieuw leven in te blazen of iets te proberen dat u altijd al had willen ontdekken. Dit zijn elementen van je persoonlijkheid, verborgen interesses, passies en talenten die je oproepen. Dus wees open en ontdek!

Mocht je wat meer begeleiding willen dan heb ik je een aantal dingen te bieden.

Download eerst een gratis exemplaar van mijn eBook-gids ‘Creëer je eigen innerlijke droomteam’ om een ​​beter begrip te krijgen van wie je archetypen zijn.

Ten tweede, als je hier dieper aan wilt werken en jezelf echt wilt leren kennen – en misschien je vrienden en familie wilt helpen om hetzelfde te doen – dan heb ik een prachtig archetypekaartspel dat wordt geleverd in een cadeaudoosje met een gids.

Dit is een mooi hulpmiddel om wat dieper met jezelf te werken, en als je een kaart hebt voor elk van de 74 archetypen (ja, we hebben er elk 74 in ons), krijg je visuele aanwijzingen die erg handig zijn om te peilen waar elk archetype voor jou in zit. termen die van belang zijn voor jou, je passies en je talenten.

Ik wens je een geweldige reis om je eigen innerlijke droomteam te ontdekken!

Wil je meer weten?