Over ons

Ofkje Teekens is een Jungiaans psycholoog, Transformational Teacher, Talentencoach- en trainer, internationaal spreker en schrijver van verschillende boeken.

Na een succesvolle carrière in het onderwijs ( zij had meer dan 25 jaar lang een eigen instituut voor jongeren met leerproblemen) maakte ze de switch naar coaching.

Ze ontwikkelde verschillende spellen voor persoonlijke groei en coaching (Jong Talent, Levensdraai, Levensbloei en Levensweb) en diverse kaartenspellen over actuele thema’s zoals Burn Out, Zelf Compassie, Archtypen&Talenten en Blooming Mindset, en ontwikkelde mede een kaartspel over Geld archetypen en een kaartspel Maskerade.

Online ontwikkelde ze Engelstalige trainingen voor Archetype Quest en Life-Shift, en ontwikkelde mede een online programma voor een Blooming Mindset.

Ofkje schreef verschillende boeken, waaronder 15 schoolboeken over Nederlandse grammatica, een boek over leerproblemen en vier Engelstalige boeken over Life-Shifts.

Ze ontwikkelde en presenteerde 24 TV Shows voor het Internationale Awake TV Network en creëerde twee groepen op Facebook: de ‘Blooming Women Society’ en ‘Talentvolle Vrouwen’.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.